Turnarea si betonarea elementelor turnate – cateva aspecte

Buna ziua. In acest video, cat si urmatorul vom vorbi despre beton, si mai exact acum va voi oferi cateva informatii sumare despre aspecte generale privind turnarea si betonarea elementelot turnate, iar viitorul video deja o sa fie despre compactarea vibrarea betonului turnat.

Aceste doua video-uri nu sunt materiale specializiate pentru studentii de la constructii sau pentru a invata constructorii meserie. Nuu.. aceste doua video-uri sunt orientate pentru omul de rand, pentru clientul simplu, care fie in regie proprie si cu ajutorul carorva cunoscuti sau prieteni ai prietenilor, fie prin contractarea unei companii de constructie, isi construieste propria casa, si cum in multe chestii privind constructii un om simplu habar nu are de anumite reguli si norme, crede si el ce aude de la altii, eu prin acest video am hotarat sa ofer anume acestui om simplu, cateva informatii si reguli privind turnarea si betonarea elementelor turnate din beton, intr-o forma usoara de inteles pentru acesta, ca macar cat de cat sa aiba habar de ce se intampla cand e vorba de a fi turnate si betonate anumite structuri, si macar cat de cat sa isi dea seama daca totul se face cat de cat corect, sau haltura, adica teap-leap, adica lijba se face de mantuiala si se i-au banii, sau se face cat de cat serios.

Cum se spune, un om informat inseamna un om inarmat! Si cred eu ca brigada de muncitori daca o sa vada ca dvs ca client cat de cat va pricepeti, nu o sa muteasca, adica nu o sa incerce chiar asa liber si pe fata sa va amageasca sau chiar asa deschis sa va faca o lucrare de mantuiala.

Apropo cate ceva din reguli deja am mai mentionat in video-urile trecute privind regulile la turnarea betonului si regulile privind tratarea betonului dupa turnare, eu sper ca acest video si urmatorul sa fie ca un material aditional util pentru cei interesati de subiect.

Asadar, ce tine de turnarea betonului, cateva din reguli ar fi: … vezi continuarea in video:

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *