Termoizolarea unei case din caramida si blocuri ceramice

Buna ziua stimati abonati. In acest video, voi vorbi despre termoizolarea unei case cu pereti din caramida sau blocuri ceramice.

Foarte des mi se adreseaza anumite comentarii sau mesaje de genul „Am o casa din caramida sau blocuri ceramice, cu ce sa termoizolez?”.

Chiar daca am postat deja mai multe video-uri despre caramida, blocuri ceramice, despre o sumedenie de materiale de termoizolare, si chiar daca consider eu ca un om care real a vizionat cu atentie aceste video-uri, a inteles deja pozitia mea privind cu ce sa isi termoizoleze casa daca e din blocuri ceramice sau caramida, totusi vad ca oamenii nu au rabdare sa le vizioneze, sau nu le cauta sa le vizioneze, sau nu stiu de acestea, intrand nu stiu de pe unde la un anumit video si crezand ca acest canal are doar un video si isi baga toate intrebarile sub acel video chiar daca e despre alta tema, eu totusi am decis sa creez 3 video-uri aparte in care sa raspund la urmatoarele intrebari:

  1. Cu ce sa termoizolez o casa din caramida sau blocuri ceramice?
  2. Cu ce sa termoizolez o casa dn BCA, BCU, beton si cotilet?
  3. Cu ce sa termoizolez o casa din lemn: CLT, busteni, prefabricate din lemn, panouri SIP, OSB etc?

Acest prim video este anume despre caramida si blocuri ceramice.

Daca doriti sa intelegeti mai multe de ce asa, si nu invers, din cele ce va voi spune in continuare, va recomand mult sa vizionati video-urile despre Caramida obisnuita din argila arsa, despre avantajele si dezavantajele blocurilor ceramice, respiratia casei, regulile de aur la termoizolarea casei, grosimea termoizolatiei si despre alte video-uri tangente acestor materiale de zidarie, sau anumitor materiale de termoizolatie pe care le voi enumera.

Asadar, daca dvs aveti o casa, paretii carora sunt din blocuri ceramice sau caramida, intr-o forma foarte simpla de a gasi un raspuns, dvs trebuie sa faceti urmatoarele:

… continuarea o gasiti in video de mai jos:

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *