Exemplu de folosire a barierii contra vaporilor, foliei anticondens si termoizolatiei

Buna ziua. In continuare o sa va ofer un exemplu de folosire a barierii contra vaporilor, foliei anticondens si termoizolatiei. Foarte mult va recomand video-urile trecute despre bariera contra vaporilor si folia anticondens, video-ul despre punctul de roua, condens si vaporii de apa, si acel privind 5 reguli de aur ale termoizolatiei, dar in genere va recomand si alte video-uri legat de termoizolatii ale acestui proiect.

Asadar, pentru ca un om simplu sa inteleaga mai bine, ii trebuie careva exemple, asa ca iata exemplul meu de folosire a barierii de vapori, termoizolatiei si foliei anticondens, si care e cel mai bun exemplu care intruneste toate aceste materiale? Corect – structura unui acoperis sau mai des a unei mansarde.

Deci, iata exemplul meu:

1) Realizati toata structura acoperisului, pana la asterneala. Adica montati cosoroaba, popii, pana, coama, clestii si capriorii. Sa luam de exemplu ca aveti capriori de 20 cm.

2) Din interior, montati bariera contra vaporilor. Tot din interior puteti face o parte din montajul finisajelor, cum ar fi fixarea placile de rigips, de exemplu cu profile daca e cazul.

Continuarea acestui exemplu acoperis il gasiti in video de mai jos:

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *