Avantajele Incalzirii in Pardosea

Incalzirea in pardosea cu agent termic, electricitate sau panouri radiante in Romania si Republica Moldova castiga tot mai mult contur in detrimentul metodelor clasice de incalzire a unei case, cum ar fi incalzirea gazificata prin centrala de gaz, de la sobe, seminee etc.

Chiar daca costul este doar un pic mai mare decat sistemul clasic cu centrala pe gaz cu agent termic si calorifere, experientele celor care si-au instalat incalzire in pardosea sunt tot mai multe si colorate, simtind un confort termic superior, mai ales datorita simplului fapt ca senzatia podelelor calde la contactul cu talpa picioarelor este de nedescris.

In prezent chiar tot mai multi constructori incep sa foloseasca metoda respectiva chiar in combinatie cu metoda clasica. De exemplu sunt unele persoane care la casele individuale au mixat sobele lor cu sistemele de incalzire in pardosea cu agent termic, sau chiar constructori de blocuri cu apartamente care dau in exploatare deja apartamente unde in baie sau baie + hol / bucatarie este incalzire in pardosea, iar in restul incaperilor este incalzire de la calorifere.

In video sunt expuse cateva avantaje ale folosirii IP, adica plusurile incalzirii in pardosea, cu mentiunile mai mult sistemei cu agent termic (folosirea apei calde, nu sistemul electric sau radiant).

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *