Tigla ceramica – avantaje si dezavantaje

Poate cea mai raspandita invelitoare pentru acoperis in zilele noastre in regiunea Republicii Moldova, Romaniei si spatiului european estic este anume tigla ceramica – si anume despre acest material vom vorbi noi astazi. In limba rusa pentru cei deprinsi cu rusa este – керамическая черепица .

Pe langa tigla metalica, tigla ceramica in Moldova si Romania reprezinta printre primele solutii de invelitoare a acoperisului unei case. Inainte de a alege acest material si de a-l monta, va recomand sa il cunoasteti mai bine, nu doar din reclamele vanzatorilor si instalatorilor, dar si din alte surse, una din care este video de mai jos.

Asadar, acest material pregatit pentru dvs include o analiza a 11 avantaje si 5 dezavantaje a folosirii tiglei ceramice ca invelitoare pentru acoperisul dvs, caracteristici care ar trebui de luat in seama.

Se vor analiza printre altele durata de viata, pretul, greutatea, rezistenta mecanica, rezistenta la actiunile meteorologice, chimice, biologice, termoeficienta, gama existenta si alte aspecte care va recomand sa la cunoasteti. Vizionare placuta!

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *