Montarea corecta a ferestrelor pentru eficienta termoenergetica a casei

In acest video vom afla cum anume se monteaza si fixeaza corect o fereastra pentru a avea o eficienta termo-energetica cat mai buna, de a elimina puntile termice ale tamplariei si de a scapa de geamuri umede. Deasemenea vom afla de ce trebuie sa luam in considerare punctul de roua din zidarie sau din termoizolatie, cand dorim sa montam o fereastra si ce solutii sunt pentru a ne feri de a nu mai pierde caldura pe acolo.

Dupa acest video, dvs ve-ti sti imediat daca ferestrele dvs sunt conforme regulilor respective sau nu, reguli mentionate in acest video. Iar daca inca nu v-ati construit sau montat tamplaria dvs, atunci cred eu ca aceste informatii o sa va prinda bine in a avea montate ferestre termoeficiente la casa sau apartamentul dvs.

Metoda descrisa in materialul video pregatit este una, printre multe altele, la fel cred eu corecte, privind cum va puteti monta ferestrele. E alegerea dvs sa alegeti ce metoda doriti.

In cazul metodei respective, exista 3 categorii, sau altfel spus, sunt 3 puncte care trebuie de luat in seama, si anume:
1. Zidarie exterioara in forma Literei L intoarse
2. Amplasarea corecta a ferestrei si a pervazului
3. Gurile de aerisire, ventilatie, rosturi si crapaturi ale ferestrelor

Vizionare placuta:

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *