Ce se afla sub Chisinau – mina, beciuri, buncare, pasaje secrete – amplasare, legende si adevaruri

Acest video este conceput anume pentru persoanele care doresc sa isi procure un apartament in Chisinau intr-un bloc de locuit construit de numeroasele companii de constructii din Moldova care acum construiesc in capitala noastra!

Dupa ce se da constructia in exploatare si mai trec cativa ani, in cazul in care Doamne ferestre se intampla vreun cutremur mai mare sau sunt zile necontenite cu ploi masive, anumite portiuni de teren pot ceda, mai ales daca sunt probleme cu solul sau desubt sunt anumite goluri, cum ar fi:

 • Mina din Chisinau
 • Mina din Cricova
 • Beciurile din Cricova
 • Buncare sovietice din Chisinau
 • Tuneluri si catacombele din Chisinau
 • Pasaje secrete si beciuri medievale

si multe altele, prezentand Chisinaul subteran si harta amplasarii lor, localizarea si denumirea strazilor, cu alte cuvinte unde eu nu as recomanda sa procuri un apartament in Chisinau, daca vrei sa fii 100% safe.

In acest video va prezint o analiza a mea personala privind Chisinaul subteran deoarece am avut interesul personal ca sa aflu unde anume sunt aceste zone. Ca sa fie mai clar, am sa analizez si prezint informatia pe care o am in dependenta de sectoarele Chisinaului, conform acelor ceasornice cum vedem pe Harta:

 1. Rascani (Rascani de sus si de jos, Posta Veche cu mentiuni despre Stauceni si Cricova)
 2. Ciocana (noua si veche)
 3. Botanica (de sus si de jos, Airoportul )
 4. Centru si Telecentru
 5. Buiucani (Buiucani de sus si Sculeanca)
Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *