Dezavantajele Blocurilor ceramice – minusurile caramidei ceramice

Constructia casei din blocuri ceramice devine incet incet un topic tot mai raspandit atat intre constructorii publici, cat si privati. Pe langa lista multor companii de constructii si brigazi specialiate de zidari, tot mai multe persoane aleg singuri sa isi construiasca casa si sa zideasca cu blocuri ceramice, sperand sau stiind astfel ca isi vor mari termoeficienta casei lor si eventual scadea facturile la caldura.

Insa este oare asa?

Partial sunt deacord, insa doar daca se alege caramida ceramica corecta conform structurii de rezistenta existente, grosimea corecta, termoizolarea corecta, se zideste corect si finiseaza acea zidarie din blocuri ceramice corect. Doar asa putem beneficia de plusurile blocurilor ceramice.

Totusi de multe ori, apar probleme, datorata caracteristicilor caramizilor care defapt si reprezinta minusurile blocurilor ceramice, aspecte care fie nu au fost stiute, fie au neglijate de catre client cand auzea uimitoarea reclama despre acest material de zidarie.

In acest video vom vorbi mai in detaliat despre dezavantajele blocurilor ceramice, cum acestea se tem de umiditate, ce rezistenta reala au, de care caramida putem folosi in anumite cazuri particulare, si ce alte solurii si momente uneori neprevazute pot aparea atat la etapa de constructie a casei, cat si ulterior de exploatare a unei case din caramizi ceramice.

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *