Cum alegem un teren pentru constructii

Cand deja definitiv v-ati hotarat sa va mutati de la apartament la casa dvs sau pur si simplu sa va construiti o noua casa, prima si cea mai importanta decizie este sa alegeti lotul de pamant potrivit dvs.

Multe persoane GRESIT incep mai intai in a-si alege materiale de constructie, sa aleaga careva planuri ale viitoarei case, planuri gasite pe internet deseori, sa aleaga design-ul acestei case sau chiar brigazi de muncitori sau companii de constructii, fara insa a avea deja cumparat vreun teren pentru constructii a viitoarei sale case.

Aceasta e o mare greseala, deoarece orice proiect facut si gandit inainte de a sti particularitatile acelui pamant, panta, compozitia si textura solului, adancimea de inghet s.a.m.d., sunt ore pierdute in zadar!

In acest video ve-ti gasi 2 sfaturi generale si 6 sfaturi speciale extrem de utile privind cum sa alegeti un teren pentru viitoarea dvs casa si sa observati acele neajunsuri, despre care vanzatorul fie nu va spune, fie nici el nu le stie. Un teren ales cu grija influenteaza masiv nu doar calitatea casei, dar si confortul dvs, pretul constructiei si Da Doamne o sa va ajute sa evitati pe viitor anumite probleme.

Liked it? Take a second to support Enciclopedia Constructiilor on Patreon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *